Привітання з Трійцею у прозі

У нашій добірці безліч щирих привітань з Трійцею своїми словами, у прозі які буде приємно почути кожному

Вітаю з Трійцею і від душі хочу побажати розкішного життя без печалей, бід і труднощів, прекрасних і дивовижних миттєвостей в цей день на лоні природи, в колі веселої компанії, наодинці з мріями, в таїнстві щирих почуттів і відчуттів щастя. Бажаю достатку і удачі.

Вітаю вас з Трійцею. Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів, невдач і побутових проблем. Бажаю вашому будинку добробуту, здоров’я вашим рідним і успіху в роботі.

Привітати з Трійцею

Привітання з Трійцею українською мовою

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю, щоб в твоєму житті цвіли розкішні сади щастя, щоб на серці завжди було легко і спокійно, щоб душа жила мрією і не однієї і, щоб всі ці мрії збувалися. Здоров’я тобі, блаженних думок і відчуттів, миру, радості і добра.

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!

Вітаю вас з Трійцею! Хочу сьогодні побажати вам найголовнішого – віри! Віри в Господа, в себе, в близьких людей і, нарешті, віри в диво, адже чудеса відбуваються лише там, де в них вірять! Нехай життя буде яскравим і насиченим, щасливим і радісним!

Прийшла Трійця, свято заповітних надій, потаємної любові і беззастережної віри. Нехай летять твої бажання в захмарні висоти, щоб через час здійснитися і принести в життя казкову радість і чарівне щастя.

Сьогодні ми з вами будемо відзначати одне з найсвітліших і добрих свят, який з року в рік приносить щастя в наш будинок, в нашу сім’ю. Мені хочеться привітати мою дорогу і найулюбленішу матусю зі святом Трійці. Ти як завжди грунтовно підготувалася до цього чудового дня, тому мені хочеться подякувати тобі за те, що ти подарувала нам такий гарний і добрий святковий день. Мало хто знає про цей день, тому ми сьогодні повинні будемо привітати деяких наших знайомих, щоб і вони дізналися, що це за світле свято – Трійця. Я хочу побажати тобі лише здоров’я. Ніколи не втомлюся бажати тобі цього, тому як здоров’я зайвим не буває ніколи. А ми зробимо все для того, щоб наша улюблена мамуля відчувала себе найщасливішою, щоб вона була оточена любов’ю і турботою. Нехай це свято буде ще одним приводом для нас, щоб зібратися і провести відмінно час.

Сьогодні світлий день – свято Святої Трійці. Привітаємо з ним всіх! Побажаємо всім зустріти втричі більше хороших людей! Побажаємо їм втричі більше посмішок. Це – день перемоги над темними силами. Зі святом! З Трійцею!