Привітання з Трійцею своїми словами

У нашій добірці безліч сучасних привітань з Трійцею у прозі, до сліз які буде приємно почути кожному

У Трійцю бажаю, щоб всі дні з твої були світлі від надій, обласкані добротою і любов’ю. Нехай віра в себе і Всевишнього дає щоденну енергіюдля управління всіма життєвими справами.

Друзі мої! Від щирого серця хочу привітати вас з Днем Святої Трійці. Нехай цих 3 дні ви відпочинете на славу, на час забувши про справи побутових, проблеми та щоденні турботи про що б то не було. Бажаю вам всього найкращого в цьому житті. Бігти вперед, назустріч своїй долі і не знати втоми.

Свято Святої Трійці називають П’ятидесятницею, оскільки вона приходить на п’ятдесятий день після Великодня. У цей день все навколо цвіте і оживає. У всіх церквах люди моляться, і вогники свічок відображаються в щасливих очах парафіян. Я вітаю Вас зі святом, бажаю великого щастя, гарного кохання і мирного неба над головою. Нехай Ваше життя тече, як повна ріка, нехай завжди в сім’ї буде достаток і панує спокій. Нехай добро буде довговічним у Вашому житті, нехай Вам у всьому щастить.

Прикрасьте сьогодні зеленню будинок, щоб чисте кохання. Нехай Господь допомагає в справах, захищає від бід і подарує світ вашого будинку. З Трійцею щастя і радість навіки оселилися в ньому. Бажаю міцного здоров’я і ревною, щирої віри, відкритої душі і!

З Днем Святої Трійці! Миру тобі і душевної рівноваги, сонячного позитиву і енергії свіжої зелені, легкості вітру, дитячої безпосередності і віри в чудеса. Нехай сяючою буде твоя посмішка, впевненою – хода і закоханим – серце.

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю, щоб в твоєму житті цвіли розкішні сади щастя, щоб на серці завжди було легко і спокійно, щоб душа жила мрією і не однієї і, щоб всі ці мрії збувалися. Здоров’я тобі, блаженних думок і відчуттів, миру, радості і добра.

З Трійцею вас! Бажаю, щоб вона невпинно висвітлювала усі куточки душі, гріла кожен сантиметр серця, а думки направляла в добре перспективне русло. Нехай у вірі буде постійна сила, в надії невтомна радість, а в любові безмірне щастя.

Вітаю з Трійцею святий! нехайвас ніщо не турбує, ніщо не доставляє незручностей, ніщо не засмучує. Але нехай це буде не байдужість, а рівновага. Бажаю зберігати спокій і впевненість в тому, що Бог не залишить вас у важку хвилину. Але не покладайтеся лише на волю Бога в дрібницях. І, щоб бути ситим, готуйте їжу. А, щоб мати можливість забезпечувати себе, знайдіть роботу до душі. Любові вам і мудрості!

Сьогодні у нас особливий день – День Святої Трійці. Нехай це чудове свято вселить надію в ваші душі на те, що все буде добре. Вірте в краще життя і вам обов’язково посміхнеться щастя. Треба тільки завжди сподіватися на хороше і любити своїх близьких. І всі наші вчинки до нас повернуться.