Привітання з Трійцею до сліз, у прозі

У нашій добірці безліч привітань з Трійцею які буде приємно почути кожному

Вітаю з Трійцею. Бажаю ні хвилини смутку для душі, ні секунди тривоги для серця, ні дня без любові і радості в колі рідних і чудових людей. Нехай життя твоє тече найдовшою річкою біля берегів достатку і благополуччя.

Привітання з Трійцею у прозі

Привітати з Трійцею українською мовою

Вітаємо з Трійцею! Нехай Дух Святий тебе зберігає, від бід будь-яких оберігає. Щоб в житті було більше світла і тепла, щоб завжди в твоєму серці панував мир і любов.

Свята Трійця – велике свято, коли потрібно забути всі старі образи і впустити в серце стільки любові і добра, скільки можете. Вибачте всіх, хто заподіяв вам біль. Нехай ваш дім наповниться благополуччям і щастям. Вітаю зі святою Трійцею.

Від душі вітаю з чудовим святом Трійці і хочу побажати, щоб в поле твого життя яскравими фарбами простягалися квіти щастя і зелень надій. Нехай не вичерпається джерело натхнення і віри, нехай завжди буде привід для посмішок, нехай променями доброти і радості завжди наповнений буде твій будинок.

Вітаю з Трійцею і бажаю, щоб в душі завжди жила надія, щоб в серці було багато місця для щирої любові, щоб в житті все цвіло і дивовижно. Щастя, здоров’я, радості, добробуту, миру і добрих чудес.

Вітаю з Трійцею – світлим і теплим святом, коли перед нами відкривається святе триєдність. Нехай радість прийде до вас і всім вашим близьким, пахощі трав і квітів наповнить будинок!

З днем ​​Святої Трійці! Нехай цей світлий літнє свято наповнить серця новими надіями і теплом. Бажаю, щоб промінчики сонця щедро осяяли ваш будинок, свято принеслов нього благодать і спокій.

Сьогодні ми відзначаємо свято єдності трьох світлих святинею, свято Святої Трійці. У цей день ангели на небі моляться про наше здоров’я і благополуччя. Вітаю Вас зі святом і бажаю щастя, миру Вашому дому, здоров’я і світлої любові. Нехай Ваше життя буде такою чистою, як джерельна вода. Нехай птах удачі обов’язково часто прилітає до Вас. Нехай Вас, обходять печалі і біди. Нехай добро супроводжує Вас на всьому життєвому шляху. Нехай Господь вказує Вам правильний життєвий шлях.

Вітаю з Трійцею і в цей добре свято всім серцем бажаю, щоб в житті траплялося тільки хороше, щоб погода за вікном завжди була ясна, щоб серце відчувало все прекрасне, щоб кожен день дарував і радість, і надію, і любов.

Бажаю, щоб Батько і Син, і Дух Святий, все разом і окремо, оберігали тебе і частіше відправляє дари. Нехай блищать очі вірою і любов’ю, а над головою простягається чисте небо світлих надій. З Трійцею!