Привітання з Пасхою українською мовою

У нашій добірці безліч оригінальних привітань з Пасхою у прозі які буде приємно почути кожному

Для всіх християн світу немає свята більш довгоочікуваного, ніж Великдень. Звичайно, справа не в тому, що в цей день християнин після великого посту може поїсти те, що він хоче, а в тому, що закінчилася скорботу і настала радість – вічне життя. Відкрито шлях до Бога і смерті більше немає. Нехай в цей день радіє весь православний світ, а Господь милується з небес на свою Церкву і радіє разом з нами. Христос Воскрес!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Христос Воскрес! І нехай в твоєму житті станеться таке ж велике диво. Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю сподіватися, мріяти, творити добро, вірити у все хороше, дарувати оточуючим любов і отримувати у відповідь щирість. Бажаю миру і щастя в цьому світі.

Вітаю з паскою! Нехай життя завжди буде наповнена справжнім добром, збуваються надіями, благими звістками, а шлях до всеосяжного, повного щастя буде швидким!

Зі святом Світлого Великодня! Бажаю щіпку небесних милостей і жменю нагальних радощів! Нехай розум в покорі завжди живе надією, а душа знає міру!

Велике свято при йшов і ваш будинок. Бажаю вам відзначити його дружно, весело і душевно. Нехай великодні паски стануть символом здоров’я всіх членів вашої родини, посмішки і привітання стануть запорукою добрих відносин і взаєморозуміння у вашій родині, а великодні подарунки будуть символом матеріального благополуччя і достатку у всьому. Христос Воскрес!

Христос до дна випив чашу страждань за гріхи світу. Він підноситься над Єрусалимом, він підноситься над світом, він підноситься над Смертю. Це наповнює наші серця ні з чим незрівнянну радістю, бо Христос воскрес і відтепер ми врятовані. За світле свято Великодня!

З прекрасним святом Пасхи! Нехай буде радість на душі, на мові приємні слова, в голові – світлі думки про майбутнє. Сприятливих перспектив, цікавих відкриттів, успішних знайомств і довгоочікуваних подій. Нехай всі ангели літають навколо, і захищають від неприємностей і розлук.