Привітання з Пасхою українською мовою, у прозі

У нашій добірці безліч щирих привітань з Пасхою своїми словами, у прозі які буде приємно почути кожному

Прекрасний свято Пасхи, прекрасні її звичаї – хресний хід, хрістосованіє, паски і фарбовані яйця, але найбільше прекрасний заповіт цього дня – полюбити ближнього. Так будемо любити один одного і за Світле Христове Воскресіння!

Світле свято Великодня на дворі! Зі святом вас вітаю і бажаю радості і благочестя, добрих помислів і вчинків, духовності і спокою в душі. Нехай в цей святий день очистяться наші душі і гармонійно увіллються в богоугодну благодать. Христос Воскрес!

Неділя сьогодні особливе, світле! Все це звичайно неспроста і сонце сьогодні в небесах світить по-особливому. Все тому, що посмішка самого Ісуса Христа осяває наші душі, він воскрес, а це значить, що наші надії і мрії обов’язково збудуться! Зі святом вас!

Вітаю тебе від щирого серця з радісним і світлим святом Пасхи! Щороку ми святкуємо початок нового життя для всього християнського світу, торжество віри над смертю! Нехай частинка сьогоднішнього тріумфу залишиться в твоєму серці і підтримає у важку хвилину!

У день Пасхи ми радіємо як діти події чуду. І нехай це диво сталося багато століть назад, його значення від цього ні скільки не зменшилася. Смерть – це не кінець, це початок нової, повнокровним і незмірно більш щасливого життя. Але Бог дав нам можливість погуляти і по цій планеті, де є багато прекрасного і дивного. Будемо радіти цьому житті теж, адже сьогодні таке світле свято. Христос Воскрес!

Всім серцем возлюби Бога і як себе полюби ближнього. Бажаю бути всіма улюбленої, красивою, романтичною, ніжною і світлою. Вітаю тебе з Великоднем, серце моє!

У світле свято Великодня бажаємо Вам очищення душі, радісного проведення часу зі своєю сім’єю, чистоти і затишку в домі, душевного спокою, достатку і стабільності, достатку на столі.

Вітаю зі світлим святом Великодня! Бажаю тобі багато чудес і захоплень, величезного щастя в твоїй родині і мирного світлого блага. Здоров’я тобі, безмежної любові, невичерпного достатку і процвітання.

Великий день Світлої Господньої Пасхи осяє вашу повсякденне життя добрим світлом і в ній обов’язково відбудуться зміни на краще. Нехай ваше здоров’я зміцниться, мрії збудуться, а гармонія і задоволення в душі будуть супроводжувати вас все ваше довге земне життя. Нехай в голові буде багато світлих, позитивних думок і зовсім не буде місця для прикрих дрібних переживань. З Великим Великоднем, вас!

Христос Воскресе! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Давайте цінувати прості речі і події, ставитися терпляче до всього, бути вдячними за все те, що маємо. І Господь нам дарує ще більше. Щастя знаходиться в наших руках, так бажаю всім грамотно ним розпоряджатися.