Привітання з Пасхою у прозі, своїми словами

У нашій добірці безліч гарних привітань з Пасхою простими словами які буде приємно почути кожному

В Божий світле свято, прийміть наші побажання добра! Шлях радість не покидає Ваш будинок і світло любові осяває Ваші усмішки!

Христос Воскрес! У світлий і урочистий день Пасхи бажаю добра, благополуччя і миру вашому дому! Нехай життя оновиться разом з природою, нехай почуття світлої радості не покидає душу якомога довше. Бажаю гармонії, любові, сімейного затишку і щастя!

Вітаю з одним з найсвітліших свят у році – Великоднім днем. Бажаю, щоб все красиві традиції цього дня – хрістосованіє, фарбовані яйця і паски, хресний хід – принесли очищення і благоговіння. Найбільше бажаю насолодитися головним пасхальним заповітом – полюбити ближнього свого.

Вітаємо Вас зі світлим пасхальним святом, нехай у Вашій душі відчувається завжди присутність Вищої сили, будуть здорові та успішні Ваші діти, міцні і щасливі Ваші родини, активні і бадьорі Ваші батьки. Нехай супроводжує Вас душевний спокій, матеріальне благополуччя, впевненість у щасливому майбутньому і віра.

З Пасхою Христовою! Бажаю яскравою, як святкові яйця життя, стати добрішими, терпимими, здоровіше, навчитися всепрощення, бути уважнішими до ближніх, нехай в житті відбуваються тільки світлі, щасливі події!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з Днем Пасхи! Бажаю вам ніколи і ні за яких обставин вашого життя не забувати, що ми прощені нашим Господом Ісусом Христом. Він поніс на собі всі наші гріхи і помер за нас на хресті. На цьому хресті повинні були висіти ми, але Їм дарована життя для нас, грішних людей! Ісус Христос воскрес і зараз з Небес дивиться на нас люблячим поглядом, чує наші молитви і по вірі нашій відповідає на них. Будемо ж вірити і довіряти Богові нашому, Небесного Отця! Благословень вам від Господа нашого Ісуса Христа!

У день цього найбільшого православного свята дозволь привітати тебе від щирого серця і побажати Божого благословення і тобі, і твоїм домочадцям. Нехай мир, спокій і благодать ніколи не покинуть твій будинок і завжди твоє серце буде сповнене радістю і красою. З Великоднем, зі світлим днем ​​тебе!

Христос Воскрес! З Світлої Великоднем вітаю! Миру, щастя і добра бажаю. Нехай в Ваше будинку буде лад і достаток. І щоб в сім’ї завжди панували доброта, турбота і розуміння.

Привітати з Пасхою

Привітання з Пасхою до сліз