Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим

У нашій добірці безліч щирих привітань з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами, у прозі які буде приємно почути кожному

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай в житті трапляються чудеса, нехай блищать від щастя очі, нехай серце вірить тільки в хороше, нехай душа не знає образ. Бажаю здоров’я і удачі, бажаю настрою яскравого, як новорічна ніч, бажаю життясяючою, як ніч перед Різдвом!

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим українською мовою

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами

Нехай Різдво та Новий рік своїм розгонистим розчерком вмить перетворять старі образи і проблеми, що минає в пил. Адже за це ми любимо магію цих свят. Мова йде не про матеріальні блага, мова йде про наших душевних тяготи і бажаннях. Мені щиро хочеться, щоб від тягот в новому році не залишилося навіть спогадів, і їх важкий вантаж упав, поступаючись місцем всьому доброму, красивому і світлого. З Новим роком і Різдвом, нехай у вас все буде добре!

Коли білосніжною розсипом снігу закутала земля, а передноворічний настрій наповнює душі незримим очікуванням казкових чудес, хочу привітати вас з прийдешніми святами. Нехай серця наповнюються щастям, в душі завжди горить вогонь любові, а в домі панують затишок, мир спокій і достаток. З Новим роком та Різдвом Христовим! Загадуйте швидше ваші бажання, адже в таку чудову пору вони просто зобов’язані виповнитися!

Настала пора чарівництва, нехай новий рік, привнесе дивовижних подій в будні, нехай Різдво оточить таїнством і подарує незабутні враження. Нехай теплий, родинне коло надихає і обіцяє гармонію в будинку, в душі, в серці. Вітаю!

Бажаю Вам і Вашим близьким у Новому році тільки добра, великої любові і повного взаєморозуміння! Тому що сім’я для нас займає найголовніше місце у житті.

Коли напередодні новорічних урочистостей необхідно сказати свої побажання на рік прийдешній, часто бажають, щоб він став кращим в життя. Але, що тоді залишається наступним рокам? Вони, що, стануть гірше? Тому, мені хочеться переформулювати класичне, але не цілком вдале побажання, додавши в нього свої корективи. Я бажаю, щоб наступний рік став кращим за попередній, але при цьому зберіг позитивну тенденцію на всі наступні роки. Щоб надалі ви забули про те, що таке негаразди і проблеми, а вашими постійними супутниками стали благополуччя і щира любов.

Під іскрить сміх, кришталю передзвін, Що розносяться всюди зараз, не змовкаючи, З новим роком прийшли тебе, з Різдвом Я привітати поспішаю, солодкого життя бажаючи. Як чарує своєю красою снігопад, Хто відкриваєпогляду пухнасту стіну, Нехай так почуття любові над тобою ворожать, Ні на мить не пускаючи з дивовижного полону! А на хмарі білому, дивлячись зверхньо, ​​Бог, сміючись і босими розмовляючи ногами, З доброю звісткою нехай шле кожен день голубка І кидається щастям в тебе, як сніжками!