Привітання з Медовим Спасом у прозі

У нашій добірці безліч красивих привітань з Медовим Спасом простими словами які буде приємно почути кожному

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю насолоджуватися життям, немов ласун медом. Здоров’я, миру, щастя і невичерпного потоку доброти в твоєму серці!

Дорога сестро, вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день. Сьогодні ще й особливе свято тому, що на Медовий Спас Господь прощає нам всі наші «бабські» гріхи. Так що радій, сестра, з чистотою душевною ми увійдемо в Успенський піст і дай нам Бог не розгубити її до наступного Медового Спаса!

З Медовим Спасом. Здоров’я, миру, відради і щастя. І нехай солодким, немов мед, буде кожна мить.

Перший Спас Медовий всіх нас сьогодні об’єднав в одну велику і дружну сім’ю. Нехай у кожного її члена життя буде солодше верескового меду, повна чудес і приємних новин. Бажаємо всім, щоб у сім’ях кипів вогонь любові і в будинку кожного лунав дзвінкий дитячий сміх!

Вітаємо всіх зі святом Медового Спаса, свята бджолярів! Нехай сьогодні навіть повітря пахне ароматним медом, а життя здається солодкою і п’янкої, як медова брага. Щастя, здоров’я, успіхів і гарного настрою!

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю солодких медових посмішок в життя, радісних і щасливих днів, овіяних ароматом любові і наповненими тільки добром і блаженством. Здоров’я, бадьорості, сил і світу!

Привітання з Медовим Спасом у прозі

Привітати з Медовим Спасом до сліз

Медовий Спас прийшов, наблизивши до нас Великий Піст Успенський. Всі поспішають спробувати благословенного солодкого меду, погрітися під променями минає пекучого сонця, почитати молитву в Божому храмі і подякувати за прожиті літа. Вітаємо всіх християн зі святом, нехай життя дарує мир, радість і спокій протягом довгих років.

З Медовим Спасом. Бажаю куштувати кожен день щасливого життя, немов смачний, справжній мед, бажаю невтомно вірити в краще і дивитися на цей світ з любов’ю.

З Медовим Спасом! Бажаю медового щастя в житті, медової солодкої любові, медових надій і медової насолоди. Нехай Господь вбереже тебе від бід і негод, нехай душа твоя завжди знаходить порятунок у берегів відради, хай серце твоє браво б’ється в ритмі натхнення.

Вітаю я тебе з таким чудовим святом, як Медовий спас. Нехай з цим днем ​​твоє життя стане воістину солодкої і чарівною. Використовуй кожну можливість для того, щоб відчути лояльне ставлення долі і в повній мірі насолодитися святковим днем. Нехай солодкість буде відчуватися не тільки на столі, але і в твоїй душі, адже життя буває і такий. Покладися на Господа, який завжди захищає тебе і оберігає від всіляких труднощів. Спробуй повірити в те, що обов’язково все буде складатися успішно і кожна можливість, подана долею, обов’язково заслужить твоєї уваги. Бажаю тобі можливості відчути і зрозуміти, що ж являє собою щастя, але для цього потрібно всього лише покластися на Господа, який обов’язково проведе крізь тернистий шлях життя. З Медовим Спасом!