Привітання з Днем молоді українською мовою

У нашій добірці безліч сучасних привітань з Днем молоді українською мовою які буде приємно почути кожному

Вітаю з Днем молоді та хочу побажати бути завжди на хвилі юних мрій і яскравих надій. Нехай життя таїть удачу і радість в кожному дні, нехай відкриваються все нові дороги до щастя і успіху, нехай перспективним і світлим буде майбутнє для тебе.

Вітаю з Міжнародним днем ​​молоді та бажаю завжди залишатися яскравим представником активного, цілеспрямованого, ідейного, сміливого, веселого народу під назвою «молодь». Нехай в житті є все, що потрібно тобі для щастя, нехай кожен день дарує усмішку, удачу, успіх і любов!

Хто ще молодий, тому море по коліно, він поки нічого не боїться і все ще вірить в мрію. Нехай ця віра живе доти, поки мрія збудеться – адже відомо, що мрії – це погляд оптиміста в майбутнє.

Любі друзі! Молоді люди! Я побажаю вам, щоб у Вас завжди було важко в кишенях і легко на серці! Зі святом вас!

Молодь – це майбутнє нашої країни і в цей особливий свято хочеться побажати нашим юним громадянам щирості в серце, світлих думок в голові і відмінного здоров’я, що дозволяє втілити в життя інноваційні ідеї, спрямовані на поліпшення комфорту в нашій країні.

Привітання з Днем молоді своїми словами

Привітання з Днем молоді своїми словами

У День молоді всім, хто серцем молодий, побажаю позитиву, підкорення вершин, божевільних перспектив, і удачі в починаннях! Радій на всю котушку, молодість все стерпить, але залиш активність цю та на зрілі роки. Розвивайся прогресивно, пам’ятай про мрію. Полюби і отримай взаємність, будь людиною з великої літери!

Сьогодні чудове свято – День Молоді. Це свято всіх на світі. Адже коли – то кожен був молодим. Ми з радістю відзначаємо це чудове свято, тому що вік, це лише питання душевних сил. Вітаємо всю молодь. Бажаємо вам миру, радості і впевненості в собі. Нехай вашого горіння, ентузіазму вистачить на довгі роки. Дай Бог, щоб ніколи не розгубили жар своєї душі, щоб з вами завжди залишалася віра, надія. Благополуччя вам, достатку і душевного тепла.

Вітаю з Днем молоді! Молодість – не вік, а стан душі! Нехай завжди твоя «п’ята точка» кличе назустріч пригодам, нехай на всякий випадок друзі будуть поруч у ці моменти! Бажаю, щоб вранці не боліла голова і не гризла совість. Яскравих вражень, удачі, успіхів!

Вітаю з Днем молоді! Бажаю відмінних перспектив і відкритих можливостей, найближчих цілей, вічного молодого серця, великої любові і вірних товаришів. Нехай життя б’є ключем і ніколи не наганяє смутку. Щастя тобі і барвистою молодості!