Привітання з Благовіщенням українською мовою, у прозі

У нашій добірці безліч зворушливих привітань з Благовіщенням у прозі які буде приємно почути кожному

У Великий день Благовіщення бажаю, щоб навколо панували мир і процвітання, щоб у будинку була любов, гармонія і благополуччя. Нехай Господь посилає щирих і надійних людей. Удачі по життю і спокій в душі!

Чудове свято – Благовіщення стукає в двері. Відкривай швидше і впусти в дім радість, щастя, доброту і весняне тепло! Від душі вітаю і бажаю миру, яскравого сонця, довгого життя, любові і розуміння рідних людей, благополуччя і хороших звісток на кожен божий день!

Благовіщення є великим християнським святом, на їхню легендою в цей день до Марії спустився ангел і приніс їй радісну новину, в якій сказав, що вона скоро стане матір’ю. До наших часів свято дійшов з тих далеких років, наш народ регулярно відзначає його. Вітаю тебе з цим світлим днем, бажаю, щоб в твоєму житті зустрічалися виключно вдалий і радісні моменти, зло і негаразди, нехай назавжди покинуть твій будинок, душу і серце. Нехай з тобою перебуватиме благополуччя, здоров’я буде міцним і завжди відчувай впевненість в завтрашньому дні. Нехай який-небудь благовестник порадує тебе сьогодні хорошими новинами. Бажаю, щоб Бог направив твою життєву стежку на світлий шлях праведників. Нехай постійно оточують надійні, перевірені життям друзі, а серце невпинно радіє життю. Зі святом.

Благовіщення відноситьсядо великих двунадесятих християнських свят. Як говориться в біблійній легенді, святий Гавриїл був посланий до Діви Марії, щоб принести їй благу звістку. І з тих пір ми святкуємо це чудове свято. Нехай Благовіщення принесе всім успіх і радість. Нехай тільки гарна новина прийде в ваш будинок. Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя та впевненості в собі. Нехай Господь направляє вас на істинний шлях. Нехай хороші друзі будуть завжди поруч.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.