Привітання з Благовіщенням у прозі

У нашій добірці безліч оригінальних привітань з Благовіщенням своїми словами які буде приємно почути кожному

Вітаю з Благовіщенням, радісним і світлим святом, яке несе Вам прекрасні новини і гарний настрій! Будьте нескінченно щасливі і кохані, нехай життя дарує вам радісні миті, натхнення, благополуччя, щастя і безліч світлих найкрасивіших днів!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від усього серця бажаю жити в світі і благодаті, кожен день відкриваючи свою душу для доброти, щастя, радості і чистих помислів.

У день Благовіщення Пресвятої Богородиці я дуже щаслива, перебувати серед своїх рідних і близьких. Мої дорогі, що хочеться побажати вам у цей дуже світлий і добрий свято. Перш за все, мені дуже хотілося б, щоб Богородиця допомагала з усіма проблемами, відводила від вас біди і дарувала своє благословення. Нехай ваш будинок буде наповнений світлом любові і добра, нехай будинок буде повною чашею, наповненим благополуччям, взаєморозумінням і взаємоповагою. Пресвята Богородиця довго чекала свого щастя і була сповна винагороджена за своє терпіння, сльози і віру в Господа. Вона повинна стати для вас прикладом того, що щира молитва і віра не залишаться без відповіді, довге очікування завжди буде винагороджено. Крокуйте по життю разом з Господом і Богородицею в серці, нехай їх заповіді і приклад життя стане напрямних і основоположним для того, щоб відчувати себе щасливою людиною.

Сьогодні всім радісно на душі, адже на дворі сьоме квітня, а значить, настав Благовіщення. Бажаю, щоб це світле свято приніс з собою все саме добре і прекрасне. Будьте щасливі і завжди оточені близькими і спорідненими душами!

Блага звістка вже постукала, ангели зраділи, радіючи новини про народження Ісуса Христа, давайте і ми пустимо його в свої життя і серця. Зі святом всіх, шановні, щастя вам, достатку,взаєморозуміння з усіма людьми, з якими доводиться стикатися в повсякденному житті. Нехай Бог береже, оберігає ваші родини. Заповнюйте сьогодні свої душі вірою, справжньою, яка виходить з глибини сердець. Нехай у ваших домівках зараз запанувала святкова атмосфера. У Божих храмах зараз яскраво палають свічки, все радіють, радіють, святкують. Нехай час вилікує кожну вашу душевну рану, а сьогодні в серцях переважає Божа благодать і святість. Нехай життя нагородить кожного з вас щедрими, яскравими, барвистими подарунками. Зі святом Благовіщення, друзі бажаю щирої віри в Бога, а він дасть вам сили повірити в себе.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і всім серцем бажаю давати відсіч сумним думкам і недобрим помислам, впевнено прагнути до чогось світлого і доброго, жити з істинною надією і міцною вірою, радіти всьому, що послав Бог і дякувати йому за благо і щастя.